Det går bra.

 
Jag har känt mig lite krasslig till och från och har därför tagit det ganska lugnt med träningen (vilar idag). Men jag sköter kosten hyffsat. Legat kring 5-600kcal per dag, förutom igår då det blev drygt 1000kcal. 


Men jag lever och kör mitt race. Jag har för övrigt ångest inför imorgon, då ska jag och äta middag hos svärmor.... Om jag fattat det rätt så är det fisk och potatis det ska bjudas på. Hoppas bara hon har överseende med att jag inte vill ha efterrätt..

Jag gillar inte att tacka nej och bli ifrågasatt, men om hon absolut vill bjuda på middag så är det dom villkoren som gäller just nu. Jag kommer ryta ifrån om hon tjatar på att jag ska äta efterrätt. Haha.
 

Duktiga jag.

 


Denna vecka är så gott som slut nu och jag har klarat mig på ca 500kcal/dag!!! Inge godis eller hetsanfall, så jäkla bra gjort! *Klappar mig själv på axeln*.


Däremot har lite zero drycker åkt ner i magen under helgen.. Men vad gör väl det? Huvudsaken är att jag inte hetsar och äter en massa skräpmat. Right? Det känns skönt att denna helg är över då det är helgerna som är jobbigast för mig. Då vill jag gärna laga någon god maträtt och dricka ett glas vin eller två, för att sedan avsluta kvällarna med godis framför en bra film eller serie. 

Varför gör jag då detta mot mig själv kanske ni undrar? Jo för att jag måste. Jag har inget annat val. Det måste göras för att jag ska må bra och kunna trivas med mig själv och det måste göras NU. Och så var det med det! 




Nu kommer ni säkert hata mig..

 



..men jag kunde inte sagt det bättre själv. 

ca 550 kalorier

 
 
Dagens intag landar på ca 550kcal mer eller mindre. Trots att jag knappt kännt någon smak överhuvudtaget pga förkylningen så har jag ändå kunnat trycka i mig mat som en gris. 
 

Åt nyss mitt sista mål för dagen. Nu vill jag bara spy. Min mage är så uppblåst så det känns som att jag kommer sprängas vilken sekund som helst. Inte nog med att jag ätit som en gris så har jag inte gjort annat än att ligga på soffan hela dagen. Hatar att vara sjuk. Jag vill träna, inte ligga här och trycka i mig mat i brist på annat att göra.

F som i förkylning.


 
 
Varit vaken sen 05.20 och har nyss ätit frukost. Kaffe och vaniljkvarg med hallon och chiafrön ~ 120kcal.
 
 
Jag tror förresten jag blivit sjuk på riktigt nu. Hade lite ont i halsen häromdagen som nu har gått över, men istället så verkar jag ha drabbats av en förkylning. Täpp i näsan och snyter gult snor. Gult snort har jag lärt mig tyder på att man drabbats av ett förkylningsvirus. Så jäkla typiskt att detta ska komma nu när jag äntligen kommit igång med träningen igen. Så jag antar att det blir en lugn lördag utan träning för min del. Jävla förkylning..

Citron mot sötsug.






Dom senaste 2-3 dagarna har jag druckit citronvatten. Det sägs ju vara bra mot allt möjligt, bland annat: Immunförsvaret, matsmältningen, huden, humöret osv... men framförallt (det som intresserar mig mest) så kan det även hjälpa mot sötsug. Vilket jag tror att det har gjort till en viss del.
 
Borde vara extremt sötsugen nu men det är jag inte. Det har faktiskt inte alls varit några problem att ligga på ca 500kcal per dag dom senaste 5 dagarna heller. Ingen överkonsumtion av varken pepsi max eller tuggummin heller. 



Vill ni veta mer vad citronvatten är bra mot så kan ni gå in här eller googla på det så kommer en massa fakta upp.

Not skinny enough






Äcklad av mig själv.

 
 
 
Tog mig till gymmet idag. Det känns verkligen att jag inte tränat på nästan 2 månader, jag kände mig svag.. och tjock. Fruktansvärt tjock. Blev så otroligt äcklad av mig själv när jag såg mig i spegeln på gymmet, äcklad över att se vad jag gjort med min kropp, äcklad av att se valkarna hänga utanför byxorna. Hur kunde jag bli så fet? Vars gick det snett? 
 



Dagens intag

 
 
Frukost: Kvarg med chiafrön ~ 100kcal
Lunch: Kycklingfile + broccoli ~ 182kcal
Mellanmål: Proteindryck ~134 kcal
Middag: Kvarg med chiafrön ~ 100kcal
 
Totalt 511kcal. 
 
 
 

Ny vecka och ny utmaning!

 
Då var vi inne på sista utmaningsveckan i vår "tävling".


Denna veckas utmaning är träningsrelaterad. Tanken är att man ska utföra någon typ av träning 3-4 tillfällen denna vecka. Om du vill gå, gymma, springa, simma etc, spelar ingen roll, du väljer själv. 

Den pågår 22-29juli. Kör hårt!



Jag hoppas att ni har fått något resultat utav den här "tävlingen". Det har tyvär inte jag då jag inte kunnat följa det till 100% pga semester o annat som kommit ivägen. Men nu är semestern slut och nu kommer jag att ge järnet! Jag har bara ca 5 veckor på mig att komma i mitt livs form. Sedan börjar ett nytt kapitel i mitt liv och jag tänker INTE vara fet då.


Dagens intag




Dagens intag landar på cirka 550kcal enligt min kaloriapp. Helt okej ändå. 

Jag har lyckats ta mig ut på en promenad idag också och imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet trots att jag känner mig lite krasslig i halsen. Men jag har träningsabstinens. Inte tränat på ca 5 veckor kanske.. Jävla fetto man är.
 
 

Gårdagens intag


Gårdagens intag 20/7-15:

Frukost: -
Lunch: Tonfisk sallad ~ 110 kcal.
Middag: Spenatsoppa. ~ 100kcal
Mellanmål: Proteindryck ~ 134kcal
 
Totalt : ~341 kcal



I make elephants look skinny.

 





Pratade med boyfriend idag och till och med han har märkt min groteska viktökning. 


Han kollade på mig och sa något i stil med "Vad rund och go du har blivit", eller något sådant...omedvetet har jag förträngt det, men det var nånting om att jag var rund och såg frisk och hälsosam ut. Han menade förstås inget illa, utan han verkade snarare gilla det av någon konstig anledning.


Jag sa till honom ganska direkt att jag tänker gå ner i vikt oavsett om han gillar mitt nya feta jag eller inte. Skyllde det mesta på att alla mina kläder blivit för små (vilket dom faktiskt har!!) och att jag måste gå ner till min "normala" vikt så jag kan ha mina kläder igen. På så sätt kan han inte misstycka och gå emot mig. Jag har ju liksom inte råd att köpa en hel ny garderob?? Bättre att gå ner några kilon istället, det är billigare..
 

 

Overknee boots.

 





Jag har beställt ett par overknee boots med låg klack. Jag tycker det är så snyggt och har alltid velat ha ett par , men jag har aldrig riktigt varit den tjejen, förrens nu på senare år då jag verkligen fått en crush på skor. Jag älskar skor. Speciellt med hög klack, tycker det är riktigt snyggt. 

Nu måste jag bara bli smal så jag kan bära mina nya fina skor utan att se ut som ett träsktroll.

 
 


För er som undrar så ser dom jag beställt ut såhär:

 
 

Take control of your life.









Jag är trött på att hela tiden misslyckas. Nu tänker jag ta kontroll över mitt liv. Nu är jag less på att vara en tjockis. 

Inga mer undanflykter.



Hallå på er. Imorgon är min semester slut och jag börjar jobba igen. Äntligen! Nu är det slut på undanflykter, nu ska kilona bort! Jag har varit och köpt en våg idag också, så nu är jag mer taggad än någonsin! Nu ska fettet bort!


Inga mer undanflykter, NU ska jag bli smal. 

M.


Älskar denna kvinna och hennes stil! En dag ska jag vara lika smal som henne.












Utmaning nr 3!




Den här veckans utmaning går ut på att avstå allt onyttigt! Såsom godis, chips,läsk, bakverk osv i en vecka.
Den pågår mellan 15/7 (idag) - till och med den 22/7


Jag har inte hoppat av helt, utan jag kommer att vara med och göra mitt bästa så ni vet. dock så ska jag försöka att inte va så hård mot mig själv ifall jag inte lyckas. Men nu kör vi!

Månadens utmaning/tävling.



Som några av er kanske redan vet så har jag typ "hoppat av" denna månads utmaning. Eller ja, inte riktigt, jag gör så gott jag kan men eftersom jag har semester just nu och tvingas vara med på en massa saker (middagar, fester, födelsedagar osv osv) så är det svårare för mig att hålla mig borta från onyttig mat. Och eftersom jag är en "allt eller inget" människa så mår jag extremt dåligt då jag ätit något som inte ingår i min kategori över "tillåten mat" så att säga. 


Så för att undvika att må ännu sämre och få ännu mer ångest och känna mig misslyckad så är det bättre att jag "hoppar av" än att behöva känna att jag misslyckats.Vilket jag iof redan har genom att ge upp.., men aa, ni fattar nog hur jag tänker. 
 

Av personliga skäl så kan jag inte heller träna just nu. Kanske att jag kan börja lite lätt nästa vecka, men just nu måste jag ta det lugnt iallafall.Och på så sätt var den här veckans utmaning förstörd.. haha.

Ångest.

 

Hej.
Jag var tvungen att radera dom senaste inläggen. Inte för vad jag skrev, utan för hur dåligt jag mådde när jag skrev dom. Vill inte bli påmind om det. Tänk om livet vore lika enkelt? Tänk om man bara kunde trycka på en knapp och radera det man ångrar och som får en att må dåligt? 

Ät inte jävla fetto.


Finns det någon därute som kan säga till mig "FAN ÄT INTE DITT JÄVLA FETTO, DU MÅSTE VARA SMAL" (förutom Ana) så adda mig på Kik: sizezerosophie 


Behöver så många som möjligt som hjälper mig så ADDA ADDA ADDA.

Vin och rockN'roll


Haha gissa vad jag gör just nu? Rubriken säger nog en hel del. Men aa, jag dricker vin och lyssnar på rock n roll! Haha. Jag trodde aldrig jag skulle njuta så mycket av det som jag faktiskt gör. Haha jag suger. Jag är sämst. Ana säger nej, men Mia säger ja. Vem fan ska man lyssna på egentligen? Hatar dom båda. (nä det är inte sant, det är bara Mia jag hatar, det är hon som gör mig fet.)



Haha vet ni vad? I'm drunk. Haha.Skit jävla full. (i min ensamhet dessutom, boyfriend är nykter.) När man bara ätit en halv sallad på hela dagen och sedan dricker ett glas vin innan middagen så blir man gaaaanka så jävla packad. Haha. Trots att jag ätit en jävla massa till middag och druckit vin så orkar jag faktiskt inte bry mig. Imorgon kommer Ana på besök och då blir det ingen mat och det känns bra. 


generation 1 skinny fat skins hopeless cutting ugly anorexia bulimia ana mia starve anorexic cassie useless worthless bulimic purge not ok failure dont eat unwanted binge selfharm selfhate helpless not enough no food not pretty enough not skinny enough
 




Btw, jag vågar inte visa en bild på mig själv när jag är så tjock som jag är, men Denna bild visar ungefär hur jag ser ut nu. Jag är dock Liiiiiite fetare. Mina lår går ihop och jag känner hur dom nuddar varandra när jag står och går. (Det har dom ALDRIG gjort förut).. 

Mary Kate Olsen


Börjar en grå och mulen dag som denna med lite underbara bilder på Mary Kate Olsen.








Hetsattack.

 
 
Hetsen slog till igår på natten och nu mår jag skit. Jag som klarat mig så många dagar utan att hetsa..
Varför är jag så dålig? Varför är jag så svag? Detta måste få ett slut och det NU. Fan vad jag hatar mig själv just nu. Jag är så fet och äcklig.
 


Vill aldrig mer äta.

Ny utmaning denna vecka!

 
 
Idag kör vi igång med en ny utmaning som också pågår en vecka. 


Denna veckas utmaning går ut på att 5-6 konditionstillfällen ska genomföras. Anting gå eller jogga, man väljer själv vad som passar en bäst helt enkelt. 



Denna utmaning börjar idag 8/7 och pågår fram till och med den 15de juli. Kör hårt!




Recept - spenatsoppa.

 
 
Tänkte dela med mig av en jätte god, enkel och kalorisnål soppa. Nämligen spenatsoppa.
Ca 30kcal/100gram. Ca 70gram = 1 portion.



Du behöver:

-Hackad spenat (fryst). 
-1 grönsaksbuljong tärning.
- Vatten.

Ta önskad mängd spenat och häll på önskad mängd vatten. Vill du ha lite tjockare och mer matigare soppa så ta inte så mycket vatten. Sedan rör du om tills spenaten tinats. Tillsätt sedan buljongtärningen (jag brukar ha i lite vitpeppar också) och rör om tills tärningen löst sig och vattnet kokar. Och...Voilá! Du har nu en kalorisnål soppa som dessutom är nyttig och jätte god! 


Om man vill ha en mer kaloririk soppa så kan man ta mjölk istället för vatten. 

Får rysningar.



Tänkte att jag skulle visa er Kyla La Grange in action så här kommer tre klipp:
 
 
 



 
Wow säger jag bara. Vilken brud.

Marry me.







Kyla La Grange är så himla vacker och cool. Önskar jag hade hennes utseende och röst.

Utmaning/tävling





Hej! Nu är jag hemma igen, äntligen! 

Jag har som sagt sabbat dom 4-5 första dagarna av utmaningen. Eller ja, igår gick det ganska bra faktiskt, åt kanske 400kcal totalt (?) och idag har jag inte ätit något förutom 3tuggor av en burgare.


Dom övriga dagarna har jag ätit som ett svin. Det har blivit en massa godis, god mat och alkohol. Men nu är jag hemma igen och förhoppningsvis så kanske jag kan komma ikapp er andra ! 




Shots?





Godmorgon! Ikväll blir det fest, vilket innebär tomma kalorier i massor. Men jag ska försöka ha kul trots att jag egentligen bara längtar tills allt är över och jag får svälta ifred.. haha. Happy friday everyone.
 
 

Ätstörningar i släkten.

 
 


Det här med ätstörningar är ingenting som bara feta jag drabbats av, har nämligen några i familjen som också har/haft ätstörningar. Både anorexia och bulimi. Varför skulle just jag drabbas av detta? Varför kan jag inte bara få vara normal och kunna äta en normal måtlid utan att få ångest ? 

Samtidigt som jag önskar att jag vore frisk så vill jag inte vara det då det innebär att jag måste vara fet.

ABC DIET


Denna diet blir det att hoppa på efter semestern:







Längtar lite grann tills jag börjar jobba faktiskt.. Att få komma in i rutinerna igen.. Slippa familjemiddagar, vänner, fester osv osv. Bara jobba, svälta och va isolerad. 

Fail fail fail.




Haha, fan vad jag failar just nu. Fan vad jag kommer faila hela jävla veckan ut. Men vet ni vad? Jag bryr mig fan inte (eller jo jag bryr mig så jävla mycket egentligen). Jag får ta igen det när jag är hemma igen. Trots att rösterna i mitt huvud säger nej så säger förståndet ja. Jag kommer bara må psykiskt dåligt och få ännu mer ångest ifall jag försöker stå emot. Så nu har jag bestämt mig för att försöka att NJUTA av tillvaron. Jag kommer faila hela veckans utmaning, men vet ni vad? Jag får ta igen det när jag kommer härifrån. Och så var det med de.

Fan utmaningen kunde inte komma på ett sämre tillfälle egentligen haha. Mitt i semestern, mitt i hela familjeskiten. Fan fan fan.
Men jag ska INTE hetsa. No fucking way..
 
 
 Btw, ska tilläggas att jag faktiskt inte hetsat på några dagar. Har ätit, men inte hetsat och försökt trycka EXAKT ALLT som jag brukar. Framsteg eller vad säger ni ?

Wifi i skogen





Befinner mig just nu med familjen ute i stugan. Trodde jag skulle va helt isolerad och inte kunna blogga något men dom har fixat wifi! Haha helt otroligt..

Så nu kommer jag att kunna blogga även här, toppen va?  
 
 
Idag är också första dagen på vår utmaning/tävling. Det kommer gå käpprätt åt helvete för mig eftersom jag är här ute och på fredag blir det fest med några gamla polare också..men jag får göra det bästa av situationen, right?

RSS 2.0