Jag spyr varje dag


Tanken slog mig idag att jag har spytt varje dag sedan juli månad. Innan dess skedde det lite till och från, men nu sker det flera ggr varje dag. Jag klarar liksom inte av känslan av att vara full längre. Vare sig jag vräker i mig flera ton mat eller inte så hänger jag över toalettstolen direkt efter. Ibland kan jag bara ha ätit någon enstaka godis som jag sedan spyr upp. Jag måste vara tom och är jag inte tom i magen så mår jag liksom dåligt.
 

 


Gamla mått vs Nya



Här ligger jag, när jag egentligen borde läsa inför morgondagens grupparbete på universitetet, och läser min gamla blogg. Jag läser bl.a. om mina gamla mått, senast jag skrev in mina mått här var snart två år sedan. Jag hade ca 68-69cm i midjemått och 49cm runt låren. Idag har jag ca63-64 (om jag minns rätt) i midjemått och 43 runt låren.

Det skiljer inte jätte mycket, men det är mindre och det är jag nöjd för.  

Fått en ny talang


Detta inlägg låg i mitt utkast här på bloggen. Det var detta jag senast var in på bloggen och skrev...

Utkast 7/12-17:
Jag kan numera spy utan att trycka fingrarna (eller en tandborste) i halsen. Japp, ni hörde rätt. Jag behöver bara luta mig fram över toalettstolen och trycka lite på magen så kommer det upp. Har bara läst och hört om folk som kan göra sådant, jag trodde aldrig att jag skulle bli en av dem.

Jag måste säga att jag känner mig lite stolt. 
 
 
 

RSS 2.0