54kg.

 
Pendlar mellan 53-54kg just nu och jag hoppas verkligen att det ska börja gå neråt igen. Under veckorna äter jag knappt nånting men på helgerna blir det oftast alkohol med klasskamraterna (livet som student you know..), vilket innehåller massvis med kalorier, därav min vikt. I vanliga fall hade jag nog undvikit att supa varje helg, men när man är singel och ensam så är det bara bra att omringa sig bland folk så man lär känna några och inte förblir ensam restan av livet typ..



Terapeutsamtal


Juste, i måndags var jag hos en terapeut typ. Jag hade ju lovat mig själv och exboyfriend att ta tag i mina problem så varför inte göra det så fort som möjligt? Så jag fick en tid i måndags och gick dit. Det var hemskt. Berättade kortfattat om mitt liv och över det jag gjort mot exboyfriend. Kunde inte hålla tårarna inne. Men efteråt var det skönt, även om jag redan där och då beslutade mig för att inte gå dit igen. Inte för att det inte var givande, utan mest för att det kostade 850 spänn för 1h. Sådana summor har tyvär inte en fattig student råd med. Men jag försökte iallafall och det är jag glad för. Jag tog steget och övervann min rädsla och det får räcka för denna gång. Eller åtminstone tills jag blir miljonär. 
 

I'm back!

 
 
Mycket plugg, mycket tjaffs med flytten och bara allmänt mycket att göra runtomkring, därav det dåliga bloggandet. 

Men jag mår bra. Eller bättre. Det blev ingenting av sockerutmaningen dock, min motståndare gav upp och då är det inte lika roligt. Man vill ju ha någon att tävla med liksom? Men jag kommer ändå att hålla mig undan från sådant. Nu när jag flyttat blir det inte mycket mat och jag ligger nere på 53kg. Har även kommit igång med träningen igen, vilket känns skönt. Har inte blivit så mycket träning dom senaste tre månaderna pga allt skit som hänt, men nu har jag äntligen kommit iordning i lägenheten så nu är det ingenting som hindrar mig! Plus att jag har 1km till gymmet från mitt hem, hur bra är inte de??



RSS 2.0