Att hela tiden känna att man inte räcker till..


I helgen var jag och boyfriend och hälsade på mina föräldrar, främst för att hämta gamla bebiskläder m.m. Dock så förstördes glädjen ganska fort då min mamma (som vanligt) inte kan glädjas åt eller förstå vår situation. Hon gav mig dåligt samvete för att jag tackade nej till några saker (som vi egentligen ville ha, men som vi var tvugna att rusta upp) för att vi inte skulle ha tid att fixa till de som behövdes.Så hon fick mig att må dåligt över detta och sa att hon var besviken på oss m.m. 

I 2 dagar har jag legat i sängen och gråtit och känt mig värdelös och otillräcklig. Jag duger aldrig i hennes ögon, jag gör bara fel och hon bryr sig aldrig ens om att fråga hur jag mår eller nånting om mitt liv. Vi bor ändå ca 3 timmar ifrån varandra och ses inte alltför ofta. Man tycker ju att hon borde fråga lite om ens liv och säga snälla uppskattande saker än att bara trycka ner en och få en att må dåligt.

Hon är så uppe i sig själv att hon inte bryr sig om någon annan än sig själv..

Jag är gravid


..Japp! Nu törs jag gå ut med det till er också. Jag är gravid, halvvägs in i graviditeten, alltså ca 20veckor gången. Det är dels därför jag inte varit så aktiv här: Det har varit så mycket kring graviditeten och mig och killen. Vi har nu flyttat ihop igen och ska ge vårat förhållande en chans till. Min absolut sista chans, sumpar jag detta är det över för alltid..

Vill också säga att jag såklart är otroligt lycklig för denna graviditet. Den var inte planerad men det var inte heller oväntat om man säger så.Trots omständigheterna så är detta något helt fantastiskt och det är allt jag bryr mig om just nu, att bebis ska må bra. Jag ska göra allt för att det här barnet får den bästa uppväxten någonsin och jag kommer att lägga ner hela min själv i att bli den bästa mamman någonsin, du är så efterlängtad<3 Jag hoppas att detta kan stärka min och boyfriends relation också. Så trasig som den blev så finns det inte mycket som kan reparera den..
 
Men nu vet ni läget. Kan hända att  jag slänger in nått inlägg här då och då för att jag saknar det. Men fokus kommer såklart ligga på att få mitt liv runt omkring mig att fungera. Hoppas allt är bra med er!! <3

RSS 2.0