Jag gör det för att jag mår dåligt.

 
Vet ni vad som hände häromdagen? Eller i fredags rättare sagt.. Boyfriend kom hem från jobbet och jag hade igång min nya spellista på spotify som boyfriend påpekade bara består utav "deppiga" låtar tydligen. "Ja det har du rätt i, men jag gillar dem här låtarna" svarar jag. Då säger han "inte underligt att du varit så konstig när du lyssnar på sån musik"..
 
Hallå, jag beter mig inte konstigt för att jag lyssnar på sån här musik (!) , Jag lyssnar på sån här musik för att jag mår dåligt! Hade jag lust att säga men jag gjorde det inte. Försöker hålla fasaden uppe så länge det går. 

 
Men han har märkt att något inte stämmer iallafall. Det är ju alltid nånting.

Det går bara uppåt..

 
Jag mår så fruktansvärt dåligt just nu. Dessutom är jag fetare än någonsin....... Vad ska jag ta mig till?! Allt är bara skit just nu....




Mår så dåligt.

 
 
Jag är ledsen om det har varit lite tomt i bloggen på sistone. Men jag mår inte sådär jätte bra. Dels för det fruktansvärda jag gjort och dels för att jag är så fet. Men mest för det hemska jag har gjort.


Önskar man kunde vrida tillbaka tiden och få det ogjort. Eller bara trycka på en knapp som raderar minnena så man slipper tänka på det. 


Varför ska jag alltid sabba för mig själv?




RSS 2.0