Bedömning

De ringde mig förra veckan från ätstörningskliniken som jag kontaktat. Jag ska dit på onsdag för en bedömning. Man måste genomgå en bedömning för att se om man har en diagnos. För att få behandling så måste man ha en diagnos.
 
Undra vad min diagnos blir? Jag tror på bulimi, anorektisk bulimiker eller UNS (ätstörning utan närmare specifikation). Vad tror ni? 
 
Mitt BMI är 16.5... så enligt BMI är jag extremt underviktig. Men jag svälter inte mig själv så därför tror jag ej att jag kommer diagnotiseras med anorexia iaf. 

Behandling


Efter många om och men så har jag nu faktiskt tagit kontakt med en ätstörningsklinik. Det var väldigt tungt. Jag fick svara på en massa frågor som var väldigt jobbiga att prata om, så som hur mycket jag äter, vad jag äter, om jag gör mig av med maten på något sätt, hur länge det pågått, när det började etc. Detta är ett känsligt ämne och väldigt tungt att prata om.

Men nu väntar jag på att få komma på en bedömning för att se om de kan diagnotisera mig med en ätstörning. Man måste ha en diagnos för att få hjälp. Det lär nog inte bli några problem tänker jag. Jag kan redan nu diagnotisera mig själv. Jag är bulimiker, bl.a. 

RSS 2.0