Det var visst bara tisdag idag..



Haha jag trodde stenhårt på att det var onsdag idag! Så sry ifall ni blivit förvirrade ang tävlingen. Den kör såklart igång imorgon (1 juli). 


Idag åker jag och umgås med familjen i drygt 1 vecka , vilket innebär mat mat mat mat mat. Får se hur det går med veckans utmaning när jag är där.. Det kommer bli tufft. Det ryktas även om att det skulle serveras grillat ikväll..
 
Jag har iaf ätit frukost, landade på ca 2-300kcal. Hoppas det kan hjälpa mig från att inte hetsa ikväll.

Uppdatering tävling!

 
 

Har uppdaterat tävlingen lite. Kolla under kategorin "tävling" . Hoppas så många som möjligt vill vara med, ju fler desto roligare! 

Tävling startar på onsdag!


Jag och notcutout tänkte köra igång med en utmaning/tävling på onsdag (1 juli). Tanken är att vi ska köra 1 utmaning per vecka tills den sista juli. 


Det är meningen att det ska vara mer som en kul grej för att hålla motivationen uppe och man behöver absolut inte må dåligt om man inte klarar veckans utmaning eller har en dålig dag. Alla kan vi ha bra och dåliga dagar, så det är bara att ta nya tag och ge järnet nästa dag/utmaning istället! 


Så skriv upp era mått. Vi kan ta Midje-mått, stuss-mått och lår-måtten. Mät er och skriv upp era mått och spara dem. Sedan när månaden är slut så mäter vi oss igen och ser hur det gått. 



FÖRSTA UTMANINGEN. Pågår mellan 1juli-8juli.

 
Den går ut på att man ska äta max 5000kcal under hela veckan, så man får alltså fördela det fritt hur man vill. 


 
Update; Man får självklart justera kaloriintaget själv och sätta en högre siffra ifall man tycker 5000 är för lågt, men tanken är väl att det ska vara ett bestämt kaloriintag som man försöker hålla.

Om ni har kik så kan man ni söka på #2015Juli och joina gruppen där. Där kan vi peppa och stötta varandra genom detta! 


 
 
Vi börjar väl så. Skriver ett inlägg om nästa utmaning när det närmar sig. Kolla i kategorin "tävling" för att hänga med ! :) 


KÖR HÅRT!

Dagens intag

 



Frukost: Kaffe.
 
Lunch: Te.
 
Middag: Lite isbergssallad och gurka + kvarg , ca 150kcal?


Fan vad fet jag känner mig.

Äcklad av mig själv.




Jag tog mig iväg till gymmet. 1 timmas cardio blev det. Nu sitter jag här och mår dåligt över hur jävla äckligt fet jag blivit. Hur kunde det gå så snett?! Nä nu ska jag bli smal så är det bara.






Ut och rör på dig fetto!



Inte tagit mig ut ännu.. haha. Men snaart ska jag fara och träna, det har jag bestämt. Man blir ju inte smal av att sitta hemma i soffan, right?



Vad har ni för planer idag då? Btw, för er som var intresserade av att va med i tävlingen/utmaningen så börjar den 1 juli. Riktigt vad för typ av utmaning det ska vara är inte riktigt bestämt ännu.. men inhandla måttband och våg för här ska det rasa kilon och centimetrar! 

Let's go!

Sorgligt.

 

Det är strålande väder ute och jag vaknade för ca 1timme sedan. Borde egentligen ta mig i kragen och ta mig ut på en promenad eller bara lägga mig och sola nånstans. Men vet ni vad jag gör istället? Kollar thinspo och klämmer på min feta mage .. haha. Blir så äcklad av mig själv. Får se om jag ids gå ut. Måste först dricka upp mitt kaffe så jag blir människa igen. Har dessutom huvudvärk. Fan va sorglig jag är.. haha.



Hot hot hot







 
Ruby Rose från OITNB är riktigt snygg, Wow.

Bakis.



Är bakis så jag orkar ej blogga idag..haha. Tänkte bara säga det, vi hörs imorgon igen.


Alkohol


Godmorgon. Idag vankas det fest och alkohol i min närvaro , i min lägenhet till och med. Boyfriend har några polare som kommer över och det kommer bli fest. Och jag kommer också att dricka. 

Hade jag kunnat fly från detta så hade jag gjort det. Men jag har ingenstans att ta vägen då det kommer hålla till hemma hos oss och jag har inte heller någon jag kan fly hem till.
 
 
Jag är alldeles för fet för att vistas bland folk känner jag. Usch. Men det är bara att bita ihop och längta tills imorgon då denna dagen är över.


Vad ska ni göra idag ?

 
 

Ätstörning eller inte?



Gjorde detta test och jag svarade ja på 12 av 14 frågor. Så ja, jag har en ätstörning. Fast det visste jag ju redan.. haha.
 
 



Snabb uppdatering


Blev varmrätt OCH efterrätt på restaurangen.. Fan vad äcklad jag är av mig själv just nu. Nåväl, det må vara säkert 1000-1500kcal jag fått i mig, men det är också det enda jag ätit idag. Det hade ju kunnat va värre.. tänk om jag hade ätit frukost OCH lunch innan... då hade jag dött.

 
Men men, det är en dag imorgon också.
 

Perfektion

 


Så vacker, så perfekt. 

11 timmars sömn, en runda i spåret och restaurangbesök.


När jag vaknade imorse så drog jag på mig träningskläderna och gav mig ut på en joggingrunda. 1 timma blev det, prick. Och nu sitter jag här och har precis svept 3 koppar kaffe och ska snart börja städa lägenheten.  


Ikväll blir det mat på restaurang så jag tänkte försöka fasta tills dess. 
 

Girls

 

Nu tänker jag titta på Girls (sjukt bra och rolig serie, se den om ni inte sett den!!) och försöka glömma den senaste veckans hetsätning och bara fokusera framåt. Nu kör vi. 


 

Nu är det nog.

 
 
Nu får det vara nog. Jag mår så fruktansvärt dåligt just nu över mitt utseende så nu får det fan vara nog. Nu tänker jag inte vara såhär fet nåmer. Nu börjar mitt nya liv, nu är mitt liv som fet över. Inga bortförklaringar, inga hetsätningsattacker, inga mer snedsteg. Nu måste jag göra något åt min situation. Nu börjar min resa. Det kommer inte att bli lätt men det kommer att vara värt det, det vet jag. Nu kör vi. Nu är det all in, allt eller inget som gäller. 
 
 
"I'm Gonna Make A Change,
For Once In My Life
It's Gonna Feel Real Good,
Gonna Make A Difference
Gonna Make It Right . . ."
 
 

Tävling någon??



Jahapp, jag lyckades inte komma i någon bikiniform iår heller. Snarare tvärtom, jag har typ blivit fetare än någonsin och jag mår så fruktansvärt dåligt över det. Jag har aldrig varit såhär fet någonsin tror jag......

Jag behöver hjälp ! Är det någon som läser min blogg som skulle vara sugen på en tävling? Se vem som lyckas gå ner mest under typ .. en månad kanske?  Vad säger ni ? Jag skulle verkligen behöva denna typ av motivation just nu för att komma på rätt spår igen!! Skriv en kommentar om ni är sugna !!

Mått


Tänkte dela med mig av lite nya mått:

Midja: 68-69cm 
Stuss: 81cm
Lår: 49cm
 

Fast vet inte riktigt om måtten stämmer.. hade dessa mått i helgen då magen var "tom" på morgonen. Nu idag när jag mätte mig så hade jag måtten:
 
Midja: 72cm
Stuss: 82 (tror jag?haha)cm


Vet att jag sväller ganska mycket då jag ätit.. men vilka mått bör man gå efter ? Dom man fått när magen är tom eller full? Hur gör ni ? 




Känns förresten sjukt att veta att det inte skiljer mycket mellan mig och boyfriend i midjemått. Han har 77cm.......... 




Fetto fetto fetto

 
Fetto fetto fetto fetto  ekar just nu i mitt huvud. Igår slutade intaget på ca 1100kcal (!!!) , Vad hände där liksom ??? Och idag slutar intaget på 900.. Fan vad dåligt. Fan vad dålig jag är.. och till helgen är det midsommar och ni kan ju bara gissa vad det betyder? MAT MAT MAT MAT MAT, FIKA, MAT MAT MAT MAT med familjen... Kommer inte direkt komma undan heller eftersom jag och boyfriend kommer att spendera hela helgen med dom.. *ångest*....
 
 
Måste återta kontrollen nu innan jag tappar det helt. 

Godmorgon !

 
Vilken underbar morgon! Snart är helgen slut och jag har inte hetsat något!!! :) Fast man ska inte ropa hej förrens man är över ån, så dagen kanske slutar i hets, vem vet? Men vi håller tummarna på att det inte gör det.


Just nu så har jag fått i mig kaffe och sitter i soffan och bara njuter av morgonen. Älskar mornar.. man känner sig så tom och så ren på något sätt. Funderar på att äta frukost snart men vill bara njuta av tomheten liiite lite till..



Det är okej, det är okej, det är okej..



Försöker intala mig själv att dagens höga kaloriintag är okej. Landar på ca 800-850 idag, det högsta på hela veckan.. men det är okej. Har ätit lite kvarg + några godisar till "middag". Inte nöjd, men det är ändå helt okej. Det hade som sagt kunnat va värre med tanke på att jag nästan alltid brukar hetsa under helgerna.. 

Hur går det för er?
 







570 kcal hittills.



Hade ingen ork på gymmet idag. Så fort jag fick upp pulsen lite så kändes det jätte jobbigt. Tror inte jag är riktigt frisk ännu.. :/ Så det fick bli ca 30-40mins styrketräning, bättre det än inget .. 


I matväg så har det gått ganska bra. Ligger högre än vad jag tänkt mig, men det är okej ändå. Det hade kunnat va värre.. Jag måste försöka acceptera att det inte alltid blir som jag tänkt mig och att det är okej. Hela dagen är inte förstörd bara för att jag ätit mer än vad jag planerat. Det är nu jag vanligtvis skiter i allt och börjar hetsäta. Men jag känner mig stark just nu och förhoppningsvis så håller det i sig veckan ut!  


Staystrong, staystrong, staystrong,staystrong,staystrong...<3
 
 

Time to hit the gym!

 
Inte varit på gymmet på över 1 vecka.. har inte haft orken + att jag varit förkyld. Men idag tänkte jag faktiskt släpa mig dit och köra ett pass. Laddar upp med en celsius i skrivande stund och ska strax bege mig. 
 
Åt faktiskt frukost imorse, kvarg på ca 100kcal och kaffe. Tänkte skynda mig till gymmet medans jag fortfarande har lite energi från frukosten.  Men vi hörs säkert senare.  Stay strong <3
 

Dagens intag än så länge.


Dagens intag än så länge har bestått av:


Frukost:
Kaffe


Lunch:
Kycklingsallad (Skulle tippa på ca 300kcal fast har ingen aning.. ) + 3st riesen godisar - ca 120kcal.



Middag:
Kommer nog att bestå av kvarg eller någon soppa. Har inte bestämt mig vad eller om jag ska äta än... 



Totalt 6 godisar.



Igår så ville boyfriend fara på affären och köpa något gott till kvällen. Det blev fryst färdigmat och ytterst lite godis. Jag lyckades slippa undan att äta färdigmaten men jag åt totalt 6st godisar bara för att det inte skulle verka konstigt.
 

Jag är väldigt stolt över mig själv som kunde äta godisarna utan att börja hetsa. Oftast när jag fastat och väl börjar äta så brukar jag inte kunna sluta. Men den här gången så blev det inte så och jag är så jävla stolt över mig själv. Fan vad bra jag är.  
 


Och idag har jag bara ätit en sallad än så länge men jag kommer att äta något mer innan kvällen är slut (ska nämligen iväg o  träffa några vänner så kommer att behöva energin..). Skulle gissa att jag landar på ca 4-500kcal .


Det kanske äntligen börjar gå åt rätt håll? 


Allt jag ville säga.

 
Den här låten är riktigt bra tycker jag. Lugn och härlig. 


...








Varför jag behöver detta





Jag vet att detta kan vara svårt för vissa att förstå.. Varför man gör detta och varför man behöver det så jävla mycket. Jag kan inte prata för alla eller någon annan än mig själv.. men jag behöver detta därför att:


-Jag har ingenting i mitt liv som jag är bra på. 

-Jag har inga talanger.
 
-Jag är inte speciellt smart (inte smartare än en normal människa iaf).

-Jag är inte smal, jag är inte otroligt snygg, jag har inte stora bröst eller en fin röst. Jag har ingenting



Därför behöver jag detta. Jag vill vara tjejen som hade disciplin nog att kunna kontrollera vad hon åt, nånting som dem flesta inte klarar och som är bland det svåraste en människa kan göra. Kan jag inte vara bra på något annat så vill jag åtminstone vara bra på det här. 






Fasta



Är inne på dag 3 utan mat. Har fått i mig ca 500kcal allt som allt (ev mindre) sedan måndag morgon då jag startade fastan. Imorse kände jag mig ganska yr så jag har just druckit en proteinshake (ca 140kcal) för att få lite energi. Konstigt nog så mår jag jätte bra. Jag är trött, svag och yr men jag mår så jävla bra. Att inte ha ätit ger mig liksom en kick. Jag har kontroll. Det har dock bara gått 2 ½ dag, men ändå. Jag har kontrollen just nu och det känns så jävla bra. Tänker ta en dag i taget nu och sen får vi se vars detta leder. Inga måsten , ingen press. 







Varför kämpa emot?

 
 
Varför försöka kämpa emot rösterna i mitt huvud? Varför ska jag äta ? Vem mår bättre utav det egentligen..? Inte är det då jag... Just nu är det här det enda jag har och som får mig att må bra. Jag behöver detta så otroligt mycket just nu så jag tänker inte försöka kämpa emot. 
 













Jag lever..

 
 
Hej, jag ville bara kika in och säga att jag lever och att jag inte har gett upp. Det är bara lite mycket just nu innan semestern börjar som måste göras/fixas/genomlidas.. Men jag kommer att blogga så fort jag känner mig starkare.
 
Stay strong <3

RSS 2.0