Nu får det vara nog.



"Jävla fetto" ekar i mitt huvud. Varenda gång jag tittar mig i spegeln och ser min uppsvällda gravidliknande mage så vill jag bara spy. Jag hatar mig själv och min kropp så fruktansvärt mycket. Nu får det vara nog. Jag mår bara dåligt av att äta så nu orkar jag inte längre. Jag måste ta kontrollen igen. Jag har gjort det förut och vet att jag kan göra det igen. 
 
 
Nu får det vara nog. Nu måste jag ta tillbaka kontrollen igen. Nästa gång jag hälsar på min familj så vill jag att dom ska tappa hakan och säga "Men vad smal du har blivit". 

Varför är det så svårt?

 
Varför är det så svårt att stå emot? Varför är det så svårt att låta bli när man vet hur jävla dåligt man mår efteråt?


Jag är less på att misslyckas. Less på att inte ha kontroll. 

Misslyckad.

 
 
Jag skippade gymmet idag för att jag inte ville visa upp hur fet jag har blivit. Jag skäms över att se mig själv i spegeln. Min mage är så uppsvälld så man kan tro att jag ska föda barn vilken minut som helst. Jag tänker inte visa mig på gymmet förrens svullnaden gått ner.....



Hur kan jag göra såhär mot mig själv? Jag vet att jag mår dåligt av att äta och va såhär fet och ändå kan jag inte kontrollera det. Jag är så jävla misslyckad. 

Jag vill aldrig mer äta.

 
Hatar mig själv just nu. Hetsätit hela helgen. Hatar mig själv för det. Jag MÅSTE ha blivit smal inom 3 veckor men hur fan ska jag lyckas med det????? Så jävla värdelös jag är.

Jag vill aldrig mer äta...

Jätte mycket ångest



Jag har varit lite frånvarande ett tag nu och det beror främst på att jag inte mått så bra. Haft en väldans ångest. Det spårade nämligen ur lite (mycket!!) i helgen och det gav mig en fruktansvärd ångest. Tror aldrig jag haft så mycket ångest någonsin i mitt liv. Jag vaknade mitt i natten och kunde inte somna om för att jag hade en sån otrolig ångest över allt jag stoppat i mig den kvällen.., har fortfarande ångest över det... Det som skulle bli en middag och ett glas vin blev till två glas vin, ett kilo godis + en massa ost och digestive kex m.m fördelat på två dagar istället för EN kväll som det var tänkt.

Jag kan verkligen inte unna mig något, då går det överstyr. Jag måste verkligen ha kontroll på allt jag stoppar i mig för att jag ska må bra. Det är sjukt men så är det. 


Kan även tillägga att jag ligger ganska högt i kcal den här veckan. Ca 800kcal per dag har det blivit... Känner mig så otroligt misslyckad som människa. Om ca 3 veckor ska jag ha kommit i mitt livs form och ingenting har hänt under dessa 2-3veckor. Så jävla misslyckad man är. 


Hoppas det går bättre för er.
 
 

RSS 2.0