Jag spydde.


Jag gick in på toan, tog tandborsten och pumpade den ner i halsen tills maten kom upp och det var så jävla härligt. Trots att hjärtat slog hårdare och hårdare och hoppade över slag så hade inte kvällen kunnat avslutas på ett bättre sätt. Tråkigt men sant......Stay strong. <3
 

Jag orkar inte längre..

 
Kvällen slutade som jag trodde, i katastrof. Ex-boyfriend och jag började bråka. Jag drack 2glas vin och 1 öl och blev full och nu är jag alkoholist och äcklig och allt vad han nu vräkte ur sig. (Försökte försvara mig med att jag endast ätit en proteinbar idag, men de räckte ej.) Och vet ni vad det värsta är ? Han inser inte ens att han har gjort något fel utan tycker att jag har gjort alla fel som går att göra ikväll. Vad tror ni det gör för ens självkänsla ??? Jo det sänker en ner till noll, ner till botten...


Varför åt jag idag???????? Varför lagade jag ens mat ?!!! Så jävla onödigt. Slöseri med pengar och tid..
 

Fredag och jag är glad

 
Det är fredag och jag är på bra humör faktiskt. Fick veta idag att jag fick godkänt på tentan jag gjorde för 3 veckor sedan, bättre start på helgen kan man nästan inte få!

Dessutom så ska jag laga mat idag också, det har jag inte gjort på någon månad.. haha. Men jag tycker faktiskt det är mysigt att laga mat samtidigt som man lyssnar på en bra podcast och dricker ett glas vin, så det tänkte jag faktiskt göra ikväll. Och det är bara för att jag är på bra humör. Är inte alls sugen på att äta det, utan bara att laga det! Haha. 

Hoppas ex-boyfriend är på lika bra humör så vi kan få en trevlig kväll trots omständigheterna. 

Men jag hoppas ni får en trevlig kväll iallafall. Kanske hörs senare. Stay strong <3

Haha bitterfitta



Haha var lite bitter i tidigare inlägg... sry för det. Men ibland blir man så less på folk som gnäller och tycker synd om sig själv för ingenting, medan man själv sitter där och har fått genomlida ett rent helvete. 



Men skitsamma, nu har jag fått ur mig det och nu känns det bättre iallafall. Och ex-boyfriend har rätt, jag ska sluta se mig själv som ett offer och gå vidare. Jag är starkare än dom flesta människor och jag behöver ingen som tycker synd om mig.

Stay strong <3
 

Sluta se dig själv som ett offer


I helgen var jag ut med ex-boyfriend och åt middag. Kanske dumt att umgås när det är slut, men vi ska bo tillsammans i 2 månader till och då är det lika bra att göra det bästa av situationen och försöka hålla sams. Nåväl, efter middagen gick vi och tog några öl. Efter ett tag kom vi (läs han) fram till att jag tydligen ser mig själv som  ett offer. (Man ba va?!)
 
Och ja, kanske ser jag mig själv som ett offer och ja, kanske är det för att jag har haft ett helvete i livet och blivit djupt skadad av det som hänt i min barndom (och som fortfarande händer) och JA, kanske jag ser mig själv som ett offer för att ingen annan gör det?? Men oj vad det är synd om dig då, du har bara blivit sårad engång i ditt liv och vill att alla ska tycka synd om dig (btw, det du gått igenom har jag redan gått igenom 2-3ggr).
 
Du kanske tycker det du får gå igenom nu är hemskt, men tänk på vad JAG har gått igenom då? Fått ta hand om mig själv, min mamma och mina syskon när jag egentligen skulle ha varit ute och lekt som normala barn. Inte suttit hemma vareviga kväll och undrat vars min mamma håller hus och ifall hon kommer att komma hem levande eller om hon är död. 

Förlåt mig för att jag är lite skadad då. Jag har hållit allt inom mig och du är den enda jag berättat detta till och om jag äntligen vill börja tycka synd om mig över det jag fått gå igenom så låt mig! Jag har lidit och mått dåligt inombords för att jag inte ville besvära andra med mina problem, men om jag någonsin ska kunna bli "hel" igen så måste jag prata om mina problem och faktiskt få tycka synd om mig. Ingen annan gör ju det så. Men jag förstår varför, alla är perfekta översittar ungar som levt ett glassigt liv med normala föräldrar där deras enda bekymmer har varit att dom kanske inte fått den där superdyra saken  dom velat ha just vid den tidpunkten dom velat ha den. Jävla gnällspikar. Gå en dag i mina fotspår och ni skulle bli knäckta och ta livet av er era patetiska svin. 



 

52,9kg

 
Vågen visade 52,9kg imorse!! Wohoo! Trots mitt enorma matintag och alkoholintag under helgerna, och i princip noll träning på 2 veckor, så går jag inte uppåt iallafall! Det kanske finns en Gud iallafall? 

Eller ja, egentligen är det ingenting att glädjas åt då jag vet att det är muskler jag förlorat och inte fett. Jag har blivit riktigt svag, orkar inte alls lyfta lika mycket vikter på gymmet som jag orkade förut. It sucks..





Försov mig imorse.

 
Tänkte träna imorse innan skolan men jag försov mig. Jag har tydligen sovit jätte oroligt inatt enligt ex-boyfriend. Kan vara därför jag var stendöd när klockan ringde 05.10 imorse..

Kommer inte heller hinna träna efter skolan, känner att jag måste fokusera på skolarbetet nu så jag inte hamnar efter.. 
 


 
Varför kan inte jag få vara lika smal som Nicole Richie?! Nästa sommar ska jag vara lika smal som henne, sådeså!

Idag är jag bitter



Hej på er. Jag har just kommit hem från skolan, har varit där sedan 10 imorse... Haft två föreläsningar som jag inte fattade ett skit av, eller rättare sagt så lyssnade jag inte så noga. Jag somnade till och med på den andra föreläsningen...Bra där.. 


Men nu tänkte jag koka mig lite te och sedan ta tag i pluggandet så jag inte failar på kommande tenta. 



Köpa mat är onödigt


Idag ska jag vara i skolan från 9-15.. känns jätte drygt. Brukar vanligtvis vara 2timmar per dag bara, men idag är det början på en ny kurs i skolan och då är det en massa introduktion och föreläsningar på det. 

Eftersom jag ska vara i skolan hela dagen så innebär det också att jag måste äta lunch där.. jag vill inte. Jag lagar aldrig mat nuförtiden utan lever på endast proteinpudding och godis, så jag kommer behöva köpa mat i skolan. Bortkastade pengar om ni frågar mig.. 



Jag vill inte bli frisk.


Jag trodde att jag ville bli frisk, att jag ville bli normal och va som alla andra. Men med tanke på omständigheterna så är det här allt jag har kvar och jag vill inte förlora det. 



Godmorgon

 

Imorgon har jag tenta så hela dagen ska spenderas åt att plugga till den. Men innan jag börjar tänkte jag dricka några koppar kaffe och läsa lite bloggar. Har ni någon bra blogg ni vill tipsa om så får ni gärna göra det! Har inte tid att läsa så mycket, men när jag väl har tid så är det trevligt att ha några att välja mellan.



Dagens intag..


Dagens intag har bestått av en proteinpudding + några godisar än så länge. Behöll puddingen men spydde upp godisarna.. iallafall en del av dom. När jag stod lutad över toaletten och såg hur toan fylldes med spya så stoppade jag mig själv. "Vad fan håller jag på med ?" hann jag tänka och avslutade genast det jag höll på med. 

Jag tänker inte fastna i den onda cirkeln igen. Aldrig igen. 


Nä nu ska jag dricka en kopp te och tänka på annat istället. 

Känner mig stark av att inte äta..

 
Så fort jag äter något så känner jag att jag misslyckas och börjar må riktigt dåligt. Men när jag inte äter så känner jag mig stark även fast jag vet att man blir svag av att inte äta. Men vem bryr sig, jag mår bra och känner mig stark när jag inte äter. Äntligen är det något jag är bra på, något som jag klarar av ! Kan ibland kolla på någon och tänka "ja du må vara smart, men har du självdisciplin att avstå mat? NÄ! För du är svag..!". typ..
 

Massa mängder mat..


I helgen blev det några liter alkohol med några vänner och såklart så blev det då mat på det.. Är fortfarande mätt och illamående sen maten i helgen.. Gått upp 2kg också.. Men det mesta är nog vätska hoppas jag. 



Blir så äcklad av mig själv..


RSS 2.0