Jag har gjort något fruktansvärt.

 

Vet ni vad? Jag har gjort något hemskt. Något jag aldrig någonsin kommer att bli förlåten för. Varför gjorde jag det? Vill bara glömma och gå vidare men det är svårt. Kan inte berätta för någon, inte ens för er. Kommer detta fram så kommer jag inte ha någonting kvar. Inget liv, ingenting. Fan fan fan..



En person med ångest bör inte göra saker som framkallar ångest.. Vad ska jag ta mig till?????  Berättar jag så har jag inget liv kvar. Men kan jag leva med detta? Kan man låtsas att ingenting har hänt och förtränga det?

I'll be okay.


Jag vet att jag inte är perfekt. Jag vet att jag inte är smart, smal eller vacker. Jag vet att jag inte har några speciella talanger eller färdigheter. Jag är skadad, skadad från min barndom. Jag har gått igenom så fruktansvärt mycket som ingen någonsin kommer att förstå. 

Jag förväntar mig inte att folk ska förstå, men man kan väl ändå försöka. Försöka acceptera och respektera att jag inte alltid mår bra eller har bra dagar. Acceptera att jag ibland gråter hysteriskt och att jag ibland har dagar då jag bara ligger i sängen och stirrar in i väggen. Varför är det så svårt att förstå ? Varför kan inte "normala" människor förstå att man kanske inte är fullt normal pga att man genomgått ett rent helvete i sitt förflutna. 

Ibland önskar jag att folk som ser ner på oss som mår dåligt borde få gå igenom det man själv går/gått igenom bara för att se att det inte alltid är så lätt. 



Jag lever.

 
Var längesedan jag skrev något nu. Saknat mig? Hursom, jag lever iallafall. Jag har bara haft fullt upp med skolan, ja jag har börjat plugga (Yeeey!!), så jag har inte haft tid riktigt. Det har varit väldigt intensiva veckor med mycket skräpmat och noll träning. Har mått lite dåligt över det och har därför inte orkat skriva.

Men nu går det ganska bra, veckorna rullar på bra. Har fullt upp med pluggandet så det är sällan jag tänker på mat. Däremot har jag inte tränat någon på 1 månad (!!!!!), dels för att mitt gymkort gått ut och för att jag inte haft tid. Men idag tänker jag förnya mitt kort och ta tag i träningen igen. 
 
Hur går det för er då? 

RSS 2.0