Snart till gymmet igen.

 
Idag har jag varit i skolan från 8-14, efter det drog jag direkt till gymmet och var där i ca 2 timmar. Ska snart dit igen och köra pass nr 2! Vet inte hur jag ska orka då jag är helt slut just nu.. men man blir inte smal av att ligga hemma i soffan inte..


 

Bulimi är inte alls roligt.

 
För någon helg sedan när jag var med några kompisar så kom vi in på ämnet ätstörningar, av någon wierd anledning?, i alla fall så började en kille där håna personer som har bulimi. Jag vet att han egentligen inte menar något illa, det handlar bara om brist på kunskap, men ändå. Man hånar inte någon med bulimi. Det är inte alls kul att ha det. Och det värsta är att det oftast inte märks på utsidan. Ingen där på festen har en blekaste aning om att jag har ätstörningar, hur ska dom kunna veta när folk tror att anorexia är den enda ätstörningen som finns?
 
Jag vet inte om jag ska kalla mig för bulimiker eller vad jag ska kalla mig själv, jag har ju typ slutat hetsäta, eller jag gör det mer sällan, förut var det varje dag/vecka.Om jag äter för mycket i min ensamhet så går jag genast och spyr upp det, men eftersom jag egentligen hatar att spy så blir det automatiskt att jag inte hetsäter lika ofta längre. Och det är väl bra..typ. 
 

Tips mot ångest?




Har ni några bra tips för att dämpa ångesten när den dyker upp så hojta gärna till! Håller på få världens panikattack just nu och vet inte vad jag ska göra. Försöker kämpa emot men det är svårt......


Mår dåligt.


När ska allt bli bättre? Mitt liv är verkligen som en berg och dalbana just nu. Ena stunden mår jag bra och känner mig stark och ena stunden mår jag dåligt och vill bara försvinna. 

Min äs har blivit värre. Jag har inte blivit smalare, men jag har börjat spy igen...... Jag vill verkligen inte hamna i den onda cirkeln igen, jag vill verkligen inte! Men vad ska jag göra? 

Idag har jag fått i mig ca 200kcal och ska snart till gymmet och bränna bort skiten. I helgen blev det lite väl mycket av det goda då syrran var på besök. Men vågen står ändå på 54-55kg så det känns helt ok ändå. Efter denna vecka har jag gått ner det jag gått upp under helgen och eventuellt lite mer.



RSS 2.0