ABC DIET


Denna diet blir det att hoppa på efter semestern:







Längtar lite grann tills jag börjar jobba faktiskt.. Att få komma in i rutinerna igen.. Slippa familjemiddagar, vänner, fester osv osv. Bara jobba, svälta och va isolerad. 

Kommentarer
Postat av: M

Snälla tänk över detta en gång till. Du förstörd din kropp så mkt.... Bara namnet "ana boot camp" ger mig rysningar och det är inget positivt med ordet "ana" :/ snälla inse det :(... Det finns andra sätt fina du!! <3

Svar: Jag vet.. jag ska försöka gå ner på ett hälsosamt sätt men det är så förbannat svårt alltihop......<3
skinnyisbetter.blogg.se

2015-07-01 @ 22:56:36 - http://myvoiceinside.blogg.se
Postat av: M

När jag tänker i dessa banor brukar jag kolla på sånt här https://www.youtube.com/watch?v=hjm3XTMEUAM

2015-07-01 @ 23:34:22 - http://myvoiceinside.blogg.se
Postat av: missnot.blogg.se

jag ser att det redan är folk som flaggat för denna diet, och bett dig tänka.
Jag antar att jag inte är rätt person att säga något då jag, well... har kört den själv. Det var där jag förstörde min metabolism helt vilket gör att jag idag har svårt att äta ett normalt antal kalorier utan att gå upp i vikt. Vilket är precis det du inte vill för efter ett tag när dagarna är slut så kommer du "behöva" fortsätta i samma spår, tankarna fastnar och man sjunker fort.
Snälla lär av mina misstag, Det finns andra "dieter" eller ännu bättre livsstilar som är bättre, inte lika destruktiva men som fungerar.
Kram på dig

Svar: Min metabolism är redan förstörd. Behöver bara titta på mat så går jag upp. Har prövat äta "normalt" och nyttigt + tränat 5-7ggr i veckan utan resultat. Stått still på samma vikt + ökat i omkrets också.. så det där funkar tyvär inte på mig. Till och med min pojkvän är lite smått chockad över hur jag kan stå still i vikt och inte minska i centimeter nånstans trots att jag tränar så mycket som jag gör.. Han äter "dålig" mat, tränar 2-3ggr per vecka och sitter still övriga tiden och till och med HAN GÅR NER... då kanske du förstår min frustration och att jag börjar bli less....
skinnyisbetter.blogg.se

2015-07-04 @ 10:56:05 - http://missnot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0